[Masnou Viu 116] Política a peu de carrer

A Fem Masnou no volem fer política allunyada del dia de la gent o dedicar les sessions del Ple a aprovar declaracions que ens fan quedar molt bé però que les veïnes i els veïns no n’acabeu veient els resultats. Fem un breu resum de la nostra acció municipal els darrers 30 dies:
Habitatge
El Ple d’Octubre va aprovar la primera part d’una regulació sobre pisos turístics que a Fem Masnou feia mesos que treballàvem amb el govern i que permetrà restringir molt aquest tipus d’establiment que té grans beneficis sense pagar pràcticament impostos, mentre la gent ha de marxar del poble per no poder pagar un lloguer. Al Masnou l’habitatge disponible ha de ser per a les veïnes i els veïns.
Vila Jugable
A proposta del nostre grup el Masnou va ser declarada “Vila Jugable”. Declaració lligada a 10 compromisos concrets que repercutiran directament en la relació dels nostres infants amb el carrer i el joc, perquè un poble més amable amb els nostres infants és un poble més amable amb tothom.
Convivència
El nostre grup, conjuntament amb el grup de JxCat- Units pel Masnou, vam presentar una moció per constituir una taula per la convivència. Un espai de participació ciutadana on tractar situacions d’incivisme o intolerància per trobar-hi solucions de forma comunitària. Inexplicablement el grup d’Esquerra Republicana va bloquejar la iniciativa, seguirem treballant per aconseguir aquest espai de participació tan necessari pel poble.
Escoltem al veïnat
A Fem Masnou no volem tancar-nos al Plenari ni venir a parlar amb vosaltres només quan s’acostin les eleccions. Així, cada mes posarem la nostra carpa a un barri del poble, començant el passat novembre al Masnou Alt i seguint el desembre a la Plaça nova de les Dones del Tèxtil. D’altra banda, si voleu que fem una pregunta al Ple ens podeu enviar un correu (femmasnou@gmail.com) o un missatge (622-08320-9).
*Un apunt final. Recordeu que ERC i Ciutadans van pactar un sou de 55.000 € per l’alcalde? Doncs fa pocs dies ens hem assabentat, mitjançant una pregunta al Ple, que l’alcalde té una “petita paga extra” d’uns 2.000 € anuals en concepte de dietes per assistència a reunions on hi va per la seva condició d’alcalde. Que no pari la festa!
Amadeu Quintana (Regidor de Fem Masnou)