[MASNOU VIU 147] RECUPEREM EL FUTUR

Volem començar desitjant-vos un molt bon any! Esperem que aquest ens porti més alegries que els anteriors, ja que entre la pandèmia i la inflació portem uns anys on la majoria de veïns i veïnes no hem tingut respir.

Aquest 2023 sembla que anirà carregat d’eleccions: les possibles eleccions a la Generalitat i al govern de l’Estat, que se sumaran a les que sí que se celebraran ben segur, les eleccions municipals del proper mes de maig.

Unes eleccions municipals que esperem que serveixin per discernir, amb claredat, quins projectes polítics municipals representen una alternativa i quins volen sumar-se al model de poble del senyor Oliveras. A les passades eleccions vam veure com propostes polítiques que en campanya es presentaven com a alternativa, mesos més tard, o bé donaven la investidura a l’actual alcalde o, com en el cas del PSC, passaven de denunciar-lo a l’oficina antifrau a pactar-hi a canvi d’unes substancioses retribucions. La ciutadania mereix claredat, honestedat i transparència amb els pactes postelectorals abans d’emetre el seu vot.

Des de Fem Masnou presentarem una alternativa clara a l’actual equip de govern. Una alternativa que hem tractat de formular aquests quatre anys des de l’oposició. Necessitem dibuixar un futur on viure al nostre poble no sigui un luxe a l’abast d’uns quants. Un govern que avantposi el diàleg amb els veïns, les veïnes, les entitats del poble i, també, amb l’oposició a la política de fets consumats a la que ens tenen acostumats el senyor Oliveras i companyia. Una alternativa que prioritzi la vida quotidiana per davant dels projectes maximalistes, que posi ordre en un espai públic avui abandonat a la seva sort i que faci una aposta decidida pel petit comerç i per la lluita contra l’emergència climàtica.

Nosaltres ho intentarem fer amb un projecte basat en el treball en equip i en la idea que la dedicació a la política institucional ha de ser un servei públic limitat en el temps, no una professió. Treballarem per posar la vida de les persones al centre de la política municipal i fer de la participació ciutadana l’eix de la nostra manera d’entendre la política. Davant del pessimisme generalitzat, nosaltres reivindiquem el futur, un futur que hem de recuperar.