FEM MASNOU ESCULL LES 5 PERSONES QUE ENCAPÇALARAN LA LLISTA ELECTORAL A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL PRÒXIM MES DE MAIG

1- SERGI AMAT GIRÓ

He viscut tota la vida al Masnou. Abans de graduar-me i treballar com educador social vaig treballar en diverses feines, la majoria al poble, sobretot, de cambrer i de monitor de lleure. Com educador he treballat gairebé deu anys en l’àmbit de la protecció a la infància i l’adolescència i actualment ho faig en un projecte d’educació comunitària a la ciutat de Barcelona.

Políticament he estat implicat en diversos moviments socials relacionats amb àmbits com l’educació, l’habitatge i la participació ciutadana. He participat activament del teixit associatiu del poble, sent membre de la Comissió de Festes i del Consell de la Vila.

Quedar-te a viure al teu poble no pot ser un privilegi. La prioritat ha de ser evitar que més veïns i veïnes marxin del Masnou.

2- TXELL TORRANO ANGLÈS

Sóc del Masnou de tota la vida. La meva vida laboral s’ha basat principalment en la farmàcia i l’educació no formal, sent aquesta segona opció a la que actualment em dedico, des del convenciment, la consciència social i la passió.

Sóc filla de pescador, i suposo que per això estimo el mar. M’inspira la natura i l’entorn en general. Estimo el meu poble, entre molts d’altres motius perque em brinda la possibilitat de gaudir d’aquest entorn, i per això em preocupa i m’ocupa el fet de cuidar-lo i protegir-lo.

Sempre he estat molt vinculada al poble, en diferents àmbits, però sobretot em sento especialment vinculada i identificada amb el teixit associatiu. Participo activament de “Lleureka projectes educatius” des de fa ja més de 15 anys, i he format part d’altres projectes associatius com del col·lectiu de resistència cultural “A les Barrakades”, i la plataforma “volem espais” entre d’altres.

Mai abans he militat en un partit polític, però crec que la vida activa és política i sento que ha arribat el moment de donar veu al poble, a les entitats i als col·lectius, i així dotar-los de poder de decisió real que mereixen.

3- MARIA DOLORS CASAS BOVER

Veïna del Masnou des de que vaig néixer, i amb uns quants anys viscuts a Teià. Cursat l’ EGB a les Escolàpies, després estudiat a l’INB (actualment IES Mediterrània), i llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona. Treballo per compte propi i, de sempre, en el camp de la salut mental.

He estat integrant de l’Associació Grup Fills del Masnou, voluntària del Casal dels Infants i voluntària per la Llengua. Formo part de l’Associació Xarxa d’Acollida Popular del Masnou i del col.lectiu Recuperem el Baix Maresme. Adherida al Procés Constituent, mai he militat en cap partit polític.

Hem de pensar el poble centrant l’acció política en els drets humans i creant teixit comunitari.

4- CARME BAÑOS CASTILLO

Masnovina d’adopció, visc i treballo al Masnou des de fa 25 anys. Aquí ha nascut i crescut el meu fill i he exercit la meva professió de mestra d’educació infantil a l’escola pública Ferrer i Guàrdia.

M’he implicat en diferents causes relacionades amb l’àmbit educatiu i la infància. Com a mestra, treballant i lluitant per una educació pública de qualitat, i com a mare formant part de l’AFA de l’escola Marinada i de l’Institut Maremar.

He participat activament en accions per millorar els espais per infants del nostre poble, com el tancament de la plaça Espanya (per la seguretat dels infants) i impulsant, juntament amb altres veïns i veïnes, la reforma del parc de Països Catalans tal i com és ara.
No he militat mai en cap partit polític però, amb els anys, m’he adonat que, gairebé tot el que es fa o es deixa de fer depèn de la política i que aquesta ha de servir per millorar la vida quotidiana de la gent.

5- AUGUST CABRÉ BORRALLO

Sóc del Masnou, el poble on he crescut, viscut i, ara, el poble on també creix el meu fill.

Vaig estudiar Treball Social a la Universitat de Barcelona i he treballat en l’àmbit de la justícia, en el servei de mesures penals alternatives, en la dinamització d’activitats infantils i juvenils i d’equipaments i, des de fa prop de 15 anys treballo de tècnic d’educació a l’administració local.

L’any 2004 vaig fundar, conjuntament amb un grup d’amics i amigues, l’associació Lleureka projectes educatius amb l’objectiu de dignificar les condicions del lleure, tant per als infants com per a les persones que hi treballàvem.

Sempre he estat vinculat a l’acció política, des de l’associacionisme, el Procés Constituent i amb Fem Masnou.

El model de poble no pot basar-se en el creixement de població sense dotar-nos de més i millors serveis públics.