Al Masnou, Fem Poble: la nova candidatura municipalista.

Fem Masnou neix amb un fort component municipalista, formada per diverses persones de l’àmbit associatiu, veïnal, dels moviments de defensa de l’educació, la sanitat o l’habitatge, i de diverses organitzacions polítiques del nostre poble. Un nou moviment polític municipal en la línia de les darreres experiències dels ajuntaments del canvi, com Barcelona, Madrid, Badalona, A Coruña o Cádiz que pugui culminar en una alternativa política a l’Ajuntament del Masnou. Una alternativa que posi la vida al centre de la política treballant activament en favor del següents eixos ideològics: Feminisme, Ecologisme i sostenibilitat, Drets socials, civils i polítics, Participació i transparència, Defensa dels serveis públics i els béns comuns.

Els propers dos mesos començarem donant la paraula a la ciutadania, amb trobades sectorials dedicades als cicles de vida, la diversitat, la participació i transparència, la sostenibilitat econòmica o els serveis públics i béns comuns. Durant el mes de gener està prevista l’aprovació del codi ètic de la candidatura, el model organitzatiu, i l’elecció de les llistes que concorreran a les eleccions municipals de l’any vinent.

Les persones impulsores de la iniciativa treballarem de valent i amb entusiasme per aconseguir que la candidatura integri, de manera tan àmplia com sigui possible, totes les sensibilitats que s’identifiquin amb els nostres valors i principis. Fem Masnou vol esdevenir una de les vies més directes per regenerar la democràcia al nostre poble.