Política de Privacitat

1. Dades de l’associació

Denominació social: Fem Poble El Masnou
NIF: En tramitació
Domicili Social: Gaietà de Planella, 13 B, El Masnou, 08320
Telèfon:
Direcció de correu electrònic: info(arroba)fempoblemasnou.cat
La nostra adreça web és: http://www.fempoblemasnou.cat.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil és visible al públic al context del comentari.

Imatges

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalització (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informació de les imatges de la web.

Formulari de l’e-Butlletí

L’informem que les dades incorporades en aquest formulari, així com altres que es poguessin aportar, seran tractades per enviar-li informació sobre la nostra activitat, reunions i esdeveniments. Té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió, en qualsevol moment, posant-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic fempoblemasnou@gmail.com. Fem Masnou, amb domicili a C/ Gaietà de Planella 13B – 08320 El Masnou (Barcelona) i amb CIF G-67378810, l’informa que compleix amb la normativa vigent de protecció de dades, i amb caràcter especial, amb el Reglament de la Unió Europea 2016/679 de 27 d’abril amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i amb la Llei de la Societat de Serveis de la Informació i Comerç Electrònic, Llei 34/2002, de 11 de juliol.

Es conservaran les vostres dades mentre existeixi un interès mutu per mantenir la finalitat del tractament i quan ja no sigui necessari per a aquesta finalitat, se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades.

Drets que assisteixen a l’usuari:
Té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret a l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament. També té dret a presentar una reclamació a davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Galetes

Si deixeu un comentari en la pàgina web, podeu optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la vostra comoditat perquè no hàgeu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.

Informació de contacte

Informació addicional

Si el web té finalitats comercials i realitzeu una recollida o processament de dades personals més complexa, hauríeu de fer constar la següent informació per a la política de privadesa, a més de tot el que ja hem vist.

Com protegim les vostres dades

En aquesta secció hauríeu d’explicar quines mesures heu pres per protegir les dades dels usuaris. Això podria incloure mesures tècniques com ara l’encriptació; mesures de seguretat com ara l’autenticació de dos factors; i mesures com ara l’entrenament del personal en protecció de dades. Si heu realitzat una avaluació de l’impacte de la privadesa, també podeu mencionar-la aquí.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

En aquesta secció hauríeu d’explicar quins procediments teniu previstos per fer front als forats en la seguretat de les dades, siguin potencials o reals, com ara sistemes d’informació interns, mecanismes de contacte o programes de recompensa per a “caçadors d’errors”.

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria